αναλώσιμο

Η εταιρεία "ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ" ιδρύθηκε το 1990 με έδρα την Αθήνα. Ο σκοπός και η δραστηριότητα της εταιρείας είναι συνώνυμος με τον τίτλο της:
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΔΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (BUSINESS TO BUSINESS)

Παρέχοντας πλήρη γκάμα προϊόντων με αντικειμενικό σκοπό την πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Η συνεπής παρουσία μας στην αγορά , σύντομα έφερε την επιβράβευση των προσπαθειών μας και την καταξίωση στον ανταγωνιστικό χώρο της εμπορίας αναλωσίμων ειδών για Η/Υ, κέρδισε την εμπιστοσύνη και την συνεργασία επωνύμων πελατών.

Το έτος 1996 η εταιρεία ξεκινά μια σημαντική συνεργασία με την εταιρεία DIGITAL EQUIPMENT HELLAS SA (σήμερα COMPAQ COMPUTER SA ) , με αντικείμενο την αποκλειστική διανομή και εμπορία των αναλωσίμων υλικών της . Η συνεργασία μας αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Η εταιρεία το έτος 1999 μεταφέρθη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (γραφεία - αποθήκες ) στη συμβολή των οδών Ωκεανιδών 3 & Ευρυδάμαντος στο Ν.Κόσμο.  Η εταιρεία διαθέτει δικό της δίκτυο διανομής, για την άμεση εκτέλεση των παραγγελιών.
Στόχος της εταιρείας είναι η συνέχιση των προσπαθειών της για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους συνεργάτες - πελάτες της, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους.

hp golden partner lexmark specialist

hp 000

hp banner

Προτιμείστε μας...

1

Αξιοπιστία

Η συνέπειά μας, μας καθιέρωσε στην αγορά.

2

Ταχύτητα

Διαθέτουμε δικό μας δίκτυο διανομής για την άμμεση εκτέλεση των παραγγελιών σας

3

Τιμές

Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

4

Πλήρης γκάμα

Διαθέτουμε όλους τους τύπους αναλώσιμων της αγοράς.

αναλώσιμο

Ωκεανίδων 3, Τ.Κ. 117 45 Αθήνα (Νέος Κόσμος)
τηλ.: 210-9329961-5 fax: 210-9329966, e-mail: info@analosimo.com.gr